Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Sammen med utvalgte partnere bruker vi informasjonskapsler eller lignende teknologier for å sikre at du får den beste opplevelsen på Teamtailor-nettstedet. Når det gjelder informasjonskapsler som ikke anses som nødvendige (som spesifisert i retningslinjer for informasjonskapsler), kan vi og våre utvalgte partnere bruke informasjonskapsler til følgende formål: tilpasset nettsideopplevelse, utvikle og forbedre produkter og i noen tilfeller for å presentere målrettet reklame som er basert på interessene dine. Du kan administrere eller deaktivere informasjonskapsler ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver nettside.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

Når du besøker dette nettstedet, kan nettstedet lagre eller hente informasjon i nettleseren din, hovedsakelig informasjonskapsler. Denne informasjonen kan omhandle deg, preferansene dine eller enheten din, og brukes hovedsakelig for å få nettstedet til å fungere slik du forventer at det skal fungere. Informasjonen identifiserer deg vanligvis ikke direkte, men den kan gi deg en mer personlig nettopplevelse. Siden vi respekterer retten din til personvern, kan du velge å ikke tillate enkelte typer informasjonskapsler. Nedenfor ser du en oversikt over ulike kategorier av informasjonskapsler som kan plasseres, og som du fritt kan endre. Blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan imidlertid påvirke opplevelsen din av nettstedet og tjenestene vi tilbyr.

Disse informasjonskapslene er nødvendige, og må godtas for å bruke dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler data om hvordan besøkende bruker dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor, Google, Facebook

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for nettstedet å huske valgene du gjør og levere forbedrede og mer personlige funksjoner.

Disse informasjonskapslene brukes til å levere annonser som er mer relevante for deg og interessene dine.

Våre ledige stillinger innen kommunikasjon

Interessert i å jobbe med kommunikasjon? Ikke så rart. Denne bransjen byr på varierende oppgaver og kreative problemstillinger i et hav av muligheter. Faget er dessuten i stor vekst og etterspørselen øker.

Hammer & Hanborg jobber med alt fra leder- til spesialiststillinger innenfor kommunikasjon. Vi ser både etter deg som kanskje har vært leder i lengre tid, og du som er fersk i arbeidslivet.

Sjekk ut hvilke stillinger vi ansetter til akkurat nå nedenfor👇

Bli en del av Hammer & Hanborg sitt nettverk

På utkikk etter noe annet enn stillingene ovenfor? Eller kanskje du ikke aktivt er på jobbjakt, men ønsker å bli kontaktet av oss når vi jobber med en stilling som kan være relevant for ditt neste steg i karrieren? Connecter du med oss kan våre rekruttere søke opp din profil når de jobber med spennende stillinger. Register deg under, det tar kun 1 minutt.