Logo for Hammer & Hanborg Norge

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Hammer & Hanborg Norge og utvalgte partnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å sikre at du får en best mulig opplevelse på nettstedet. Hvis du samtykker til det, bruker vi informasjonskapsler for analytiske formål og markedsføringsformål.

Se retningslinjene våre for informasjonskapsler for å lese mer om informasjonskapslene vi bruker.

Du kan når som helst trekke tilbake og endre samtykket ditt ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver av nettsidene.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

På dette nettstedet bruker vi alltid informasjonskapsler som er strengt nødvendige, hvilket betyr at de er nødvendige for at nettstedet skal kunne fungere på riktig måte.

Hvis du samtykker til det, bruker vi også andre typer informasjonskapsler. Du kan gi eller trekke tilbake samtykket til ulike typer informasjonskapsler ved å bruke veksleknappene nedenfor. Du kan når som helst endre eller trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på lenken «Administrer informasjonskapsler» som du til enhver tid finner nederst på nettstedet.

Se retningslinjene for informasjonskapsler for mer informasjon om hva de ulike informasjonskapslene gjør, hvordan opplysningene din brukes, når de brukes etc.

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere på riktig måte og er alltid aktiverte når du besøker nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler informasjon som hjelper oss med å forstå hvordan nettstedet brukes.

Leverandører Teamtailor, Google Analytic, Google Analytics

Disse informasjonskapslene brukes for å gjøre reklamer mer relevante for deg. I noen tilfeller leverer de også ekstra funksjoner på nettstedet.

Leverandører Meta, Youtube, Vimeo, Linkedin, Google

Våre ledige stillinger innen kommunikasjon

Interessert i å jobbe med kommunikasjon? Ikke så rart. Denne bransjen byr på varierende oppgaver og kreative problemstillinger i et hav av muligheter. Faget er dessuten i stor vekst og etterspørselen øker.

Hammer & Hanborg jobber med alt fra leder- til spesialiststillinger innenfor kommunikasjon. Vi ser både etter deg som kanskje har vært leder i lengre tid, og du som er fersk i arbeidslivet.

Sjekk ut hvilke stillinger vi ansetter til akkurat nå nedenfor👇

Bli en del av Hammer & Hanborg sitt nettverk

På utkikk etter noe annet enn stillingene ovenfor? Eller kanskje du ikke aktivt er på jobbjakt, men ønsker å bli kontaktet av oss når vi jobber med en stilling som kan være relevant for ditt neste steg i karrieren? Connecter du med oss kan våre rekruttere søke opp din profil når de jobber med spennende stillinger. Register deg under, det tar kun 1 minutt.